Bakker Transport Vianen BV ©         Industrieweg 5, 4131NK Vianen                Tel: 0347-371382

BAKKER  TRANSPORT VIANEN BV

Transport diensten

Bakker Transport Vianen BV zorgt al jaren voor vervoer van bouwelementen ten behoeve van diverse opdrachtgevers. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen exceptioneel transport, transport van betonelementen en transport van staal elementen. Daarbij adviseren wij u van start tot finish. Onze experts bestuderen de situatie, bekommeren zich om de nodige vergunningen en zetten het juiste materieel in om ervoor te zorgen dat uw lading op tijd ter plaatse aankomt.

Ook vrachten met uitzonderlijke breedtes en hoogtes worden door Bakker Transport Vianen regelmatig vervoerd. Voor al deze transporten heeft men speciale vergunningen nodig en wordt het transport voorzien van begeleiding. Het aanvragen van vergunningen en begeleiding wordt door Bakker Transport Vianen zelf geregeld.


Transport en handling van lengtegoederen zoals stalen en aluminium buizen is een vak op zich. Neen vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Exceptioneel transport (Lengte en breedte)


Binnen de Benelux vervoeren wij staal elementen voor diverse opdrachtgevers. Wij beschikken dan ook over jaren lange ervaring op het gebied van staal elementen en het transport van deze elementen. In combinatie van het gebruik van de juiste middelen, wordt veiligheid en het accuraat vervoeren van uw staalelementen gegarandeerd.


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die wij u kunnen bieden voor het vervoeren van uw staalelementen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Staal elementen transport


Voor het transport van betonnen elementen zoals: constructie, prefab betonwanden en vloeren, beschikt Bakker Transport Vianen over meerdere speciale opleggers voor het vervoer van elke denkbare vracht. Daarbij zijn wij gespecialiseerd in het lossen van betonplaten middels een industriele zuignap. Op deze manier is het mogelijk om zelfstandig betonelementen tot 7 ton te kunnen tillen. Bent u benieuwd naar de opties en wenst u meer informatie over onze dienst? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Beton elementen transport


Bakker transport Vianen BV beschikt over schuinstellingen die het mogelijk maken om extra grote elementen over te weg te kunnen vervoeren. Op deze manier kunnen extra brede betonelementen zonder probleem worden vervoert. Bent u benieuwd naar de opties en wenst u meer informatie over onze dienst? Neem dan vrijblijvend contact met ons op

Schuinstellingen voor extra breed transport