Bakker Transport Vianen BV ©         Industrieweg 5, 4131NK Vianen                Tel: 0347-371382

BAKKER  TRANSPORT VIANEN BV

Hoe wij zijn begonnen en waar wij voor staan.

Over Bakker Transport Vianen BV

Bakker Transport Vianen BV, opgericht in eind jaren 40 door Pa Bakker (foto),  is een logistieke dienstverlener die zich voornamelijk richt op het vervoer van goederen met uitzonderlijke afmetingen. Daarbij adviseren wij u van begin tot eind, binnen de gehele Benelux. Onze specialisten bestuderen de situatie, bekommeren zich om de nodige vergunningen en zetten het juiste materieel in om zorg te dragen voor het correct en op tijd afleveren van uw lading.


Het kantoor van Bakker Transport Vianen BV is gevestigd in Vianen (midden Nederland) en bovendien beschikken wij hier over opslagcapaciteit voor tijdelijke opslag van uw ladingen.


Bakker Transport Vianen is eind jaren 40 net na de oorlog opgericht door Kees Bakker, door velen bekend als “Pa Bakker”.  Tijdens de eerste jaren van het transportbedrijf werden de vrachtwagens veelal ingezet voor het vervoer van zakken meel Gedurende de 60e jaren werd Pa Bakker ondersteund door zijn 4 zoons die ieder tot op heden met veel passie werkzaam zijn binnen het familiebedrijf. In de 70e jaren heeft Bakker Transport Vianen zich gericht op transport in het Oosten van Europa, waarna men verder is gaan richten op containertransport binnen geheel Europa. Eind jaren 70 is het familiebedrijf zich gaan specialiseren in het vervoer van betonelementen en stalen buizen binnen de Benelux. Inmiddels is zelfs de derde generatie werkzaam binnen het familiebedrijf. De toekomst ziet het transportbedrijf dan ook met veel vertrouwen tegemoet!

Uit de oude doos!